WELKOM bij de goedkoopste glasvezeldoek leverancier van Nederland

Bestelt u voor een bedrag hoger dan €150,- dan betaalt u geen verzendkosten.

Door eigen import leveren wij glasvezeldoek voor een lage prijs. Glasvezeldoek is een sterk weefsel dat bijzonder goed combineert met epoxyhars.

Het doek dat wij leveren is onder andere zeer geschikt voor blanke toepassing op hout. Denk aan het bouwen van boten, kano`s, kajaks en surfboards. Maar ook voor modelbouw en reparaties aan auto`s en campers voldoet het uitstekend. Het doek is 'vierkant' geweven. Wij werken hiermee omdat dit minder epoxy opneemt dan 'keper' geweven doek. Ook is het lucht uit vierkant geweven doek beter te verwijderen.

Er is keuze uit doek van 80 gram per m2 bij 1.00 breed (2,36 oz/yd²) en doek dat 160 gram per m2 weegt bij 1.50 meter breed (4,7 oz/yd²). Veel boten kunnen met het brede doek in een keer worden bedekt.

Ons doek is op milieuvriendelijke wijze geproduceerd.

Dit komt omdat tijdens het productieproces geen was wordt toegevoegd aan de vezels om het weven te vergemakkelijken. Deze verontreiniging moet achteraf verwijderd worden en dat genereert afvalstoffen en kost extra energie. Dit heeft nog een voordeel. De haartjes van de vezels steken iets meer uit en verankeren zich daardoor beter in de epoxyhars. 

 

Contact:

Macboat / Macsurf -  Oostersingel 62 - 1671 HC - Medemblik
tel. 0227-570024 - info@macboat.nl / info@macsurf.nl

Kijk voor toepassingen en ideeën ook eens op onze sites: www.macboat.nl www.macsurf.nl